Godine iskustva, usavršavanja, odricanja na svetskim kruzerima donose i svetski ukus Zaječaru

Blog

HomeHome / Blog / Godine iskustva, usavršavanja, odricanja na svetskim kruzerima donose i svetski ukus Zaječaru

Apr 05, 2024

Godine iskustva, usavršavanja, odricanja na svetskim kruzerima donose i svetski ukus Zaječaru

„Mnogi su nas pitali kako, odakle nam ideja, ko pravi sendviče, ko smišlja sastojke? Mnogi nas svakodnevno hvale i mnogi se vraćaju za još jedan zalogaj i jos jedan obrok. To nam je nagrada za sav

„Mnogi su nas pitali kako, odakle nam ideja, ko pravi sendviče, ko smišlja sastojke? Mnogi nas svakodnevno hvale i mnogi se vraćaju za još jedan zalogaj i jos jedan obrok. To nam je nagrada za sav trud i rad koji ulažemo kako bi nam svako bio zadovoljan“, ovako započinje priču Jelena Mitić Mitrović, vlasnica Džin tost bara u Zaječaru, koji je otvoren početkom decembra prošle godine, a koji, sada već pola godine, okuplja sve veći broj ljubitelja dobrog zalogaja.

Za veoma kratko vreme, bar je dobio epitet najoriginalnijeg bara u Zaječaru, a to i ne čudi, s obzirom na to da se svaki sastojak priprema sa puno ljubavi, a nove ideje nikad ne manjkaju.

„Ovo je pre svega porodičan posao. Učestvujemo svi, čak i naša deca.Sa toliko ljubavi pripremamo sve sastojke koje je potrebno spremiti svakog dana kako bi bili uvek sveži, za svaki sendvič. Ono što mnogi ne znaju, a rešili smo da vam otkrijemo je tajna da iza ovih savršenih ukusa stoje godine (14 godina) iskustva i usavršavanja na mnogim svetskim kruzerima, obilazak divnih zemalja i njihovih nacionalnih kuhinja. Godine odricanja i nedostajanja porodice, naše zemlje, nostalgija, i dolazak do najviše pozicije koja može da se dostigne u tom poslovanju – executive sheff! Ko se razume shvatiće da veća pozicija na brodu što se kuhinje tiče ne postoji. To je osoba koja vodi 11 restorana i odgovorna je za preko 90 kuvara kao i preko 5.000 putnika po kruzu. Velika odgovornost, zar ne?“ Ono što mnogi ne znaju je da upravo ta osoba rođeni Zaječarac – Marko Mitrović, otac, muž, brat, sin i unuk“, otkrivaju u Džin tost baru.

Marko je posle toliko godina i iskustva na kruzerima odlučio da se vrati u svoj rodni grad i da započne svoj mali porodični posao i svojim sugrađanima prenese makar deo svetskih ukusa.

„Počeli smo od sendviča ali to ne znači da ćemo na tome stati. Naše usluge će se tek širiti i tek ćemo rasti kao firma a vi ćete tek uživati u svim rapsodijama ukusa. Hvala na dosadašnjem poverenju i obećavamo da ćete tek uživati u hrani“, dodaju u Džin tost baru.

Uskoro, kako najavljuju, Džin tost bar će raditi do 2 sata iza ponoći.

Promo

„Mnogi su nas pitali kako, odakle nam ideja, ko pravi sendviče, ko smišlja sastojke? Mnogi nas svakodnevno hvale i mnogi se vraćaju za još jedan zalogaj i jos jedan obrok. To nam je nagrada za sav trud i rad koji ulažemo kako bi nam svako bio zadovoljan“, ovako započinje priču Jelena Mitić Mitrović, vlasnica Džin tost bara u Zaječaru, koji je otvoren početkom decembra prošle godine, a koji, sada već pola godine, okuplja sve veći broj ljubitelja dobrog zalogaja. najoriginalnijegPromo